Access Bars Behandling

Access Bars er en blid behandlingsform. Når du modtager en Access Bars Behandling, berører jeg 32 pktèr -baner af energi på dit hoved, der kaldes Bars, som hver især står for noget specielt. Der er f.eks Bars for:

Kranio Sakral 2

 • Healing
 • Krop
 • Kontrol
 • Kreativitet
 • Aldring
 • Seksualitet
 • Penge mfl.

Access Bars forandrer og frigiver så meget energi.
Det er absolut den bedste behandling jeg nogensinde har lært.

   • Reducerer stress
   • Afspænder hele kroppen
   • Frigiver negativitet og størknet energi
   • Afhjælper ADHD og andre tilstande
     

En behandling koster 635 kr. og varer 55 min.

 

Bestil tid ONLINE NU PÅ FREDRIKSBERG

 

Bestil tid ONLINE NU PÅ PRÆSTØ - Lige ved Jungshoved ByAccess Bars

Disse energibaner har gemt alle dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger,som du nogensinde har haft om noget igennem adskillige liv. Vi er blevet overfyldt og det sætter sig som størknet energi, der giver sig udslag i fysiske og psykiske sygdomme, manglende kærlighedsoplevelser til os selv og andre, angst og fordømmelser rettet mod os selv og andre. angst og fordømmelser rettet mod os selv og andre. Meget af det vi gemmer her forhindrer os i at udvikle nye kreative tanker og ideer, at udnytte vores potentiale og at være den fantastiske skabning som vi hele tiden har været, men ikke kan finde ind til længere.

Klienter beretter, at det føles som om de får et energiløft, føler sig lette og glade. Ved at vælge at få en Access Bars behandling vil det i værste fald være at du får den bedste behandling nogensinde i dit liv,  og i bedste fald  vil du opleve at hele dit liv kan ændre sig til noget større med total lethed.

Hvordan ville det være for dig at få ryddet lidt op? Blive klar i hovedet?

Hvis du har fået en behandling af mig tidligere ved du, at alt jeg gør er omsorgsfuldt, med blidhed og indføling.


Behandlingen

Behandlingen varer omkring en time, hvor du ligger behageligt på briksen og tager imod. Du døser hen, oplevelser kan dukke op, og oftest
falder du hen i en slags drømme tilstand.

Jeg har givet behandlinger i over 26 år, og disse punkter og effekten af dem, er noget helt specielt.Jeg mærker en energi, der er vældig kraftfuld
og samtidig så blid og subtil at processen med at "cleare din harddisk" sker allerede ved den første berøring og fortsætter på mange planer hele behandlingen igennem.


Hvem kan modtage Access Bars

Alle kan modtage Access Bars, selv børn har stor gavn af behandlingen.
Det har vist sig at børn og voksne med ADHD
(samt andre bogstavsdiagnoser) specielt nyder godt af Access Bars, og oplever at få mere frihed og lethed efter.


Artikel om Access Bars

Herunder kan du læse en artikel om Access Bars udgivet af Liv & Sjæl April/Maj 2014, hvor jeg bliver interviewet.

Her kan du læse artiklen


Respons

Klienter der har prøvet behandlingen andre steder i verden fortæller, at kroniske smerter og ubalancer i kroppen kan forsvinde som dug for solen. Hvordan kan det blive bedre end det?

En af mine klienter fortæller:

"Jeg fik i går en Access Bars behandling af Helle. Jeg følte mig allerede lettere, da jeg forlod de dejlige lokaler.Da jeg vågnede i morges følte jeg mig endnu mere lettet- og glad helt indefra. Det er længe siden jeg har haft den følelse. Ikke nok med at Helle ved hjælp af BARS frigav fastlåst energi, jeg fik også uventet indsigt i baggrunden for mine adfærdsmønstre og føler mig nu bedre rustet til at skabe min egen lykke. Jeg skal helt sikkert have flere BARS behandlinger. TAK Helle- bare fordi du er til." Stine Vibholm.

"Helt fantastisk oplevelse! Nogle yderst værdifulde og velfungerende værktøjer - som allerede nu har resulteret i betydelige mere kvalitativ søvn. Og sætningen "interesting point of view" - loving it! Er dybt taknemmelig - og vil anbefale alle, der vil sig selv det godt, at modtage Access Bars!"
Lena Marketing

Pris

Der er forskellige muligheder for at modtage en Access Bars behandling:

Access Bars:
635 kr. 55 min.

Access Bars behandling med coaching og clearinger;
950 kr. for 90 min.
Til dig der ønsker en endnu dybere tilgang til din situation.
Du modtager lette værktøjer til at anvende lige med det samme. Værktøjer du kan anvende overalt, hvorend du er. En fantastisk oplevelse, der letter din situation øjeblikkeligt.

Du kan få det hele optaget på en lydfil, (pris 75 kr. ekstra) du kan afspille igen og igen, så du selv kan anvende værktøjerne.

Bestil tid ONLINE NU PÅ FREDERIKSBERG

Bestil tid ONLINE NU PÅ PRÆSTØ - lige ved Jungshoved BY

Du kan læse mere på min anden hjemmeside: www.Præstøgaard.dk