Bowtech

Bowtech er en dynamisk behandlingsform baseret på muskel- og bindevævsterapi, der kan afhjælpe både dine akutte og kroniske problemer. Bowtech behandlingen går ind og afbalancerer din krops energiflow så din krop kan hele op igen.

 

En Bowtech behandling responderer positivt på en række forskellige fysiske problemer:Bowtech Behandling

 • Ryg- og iskiassmerter
 • Stress og spændinger
 • Ryg- og iskiassmerter
 • Stress og spændinger
 • Nakke- skulder- og lændeproblemer
 • Søvnløshed - kronisk træthedssyndrom
 • Knæ- og ankel problemer
 • Menstuationsproblemer
 • Fibromer
 • Tennisalbue og musearm
 • Graviditetsproblemer/barnløshed
 • Astma og allergi
 • Kolik
 • Migræne og hovedpine
 • Piskesmæld/whiplash

 

Bestil tid ONLINE NU


Behandlingen

Gennem en række præcise blide bevægelser og tryk på specifikke muskelpunkter, sættes kroppens egne ressourcer i stand til at helbrede sig selv. Der holdes korte pauser mellem hver serie berøringer, så din krop får mulighed for at respondere. En behandling varer fra 1/2 til 1 time afhængig af problemstillingen.
Bowtech praktiseres i dag af mere end 10.000 terapeuter over hele verden og anses for at være en velegnet og sikker behandling for såvel nyfødte som ældre.

 

Baggrunden for Bowtech

Bowen teknikken belv udviklet i Australien i 1950èrne af Tom Bowen. Han blev en højt værdsat terapeut, der behandlede over 13.000 patienter om året.
I 1974 indgik han samarbejde med Oswald og Elaine Rentsch, der i 1987 grundlagde; The Bowen Therapy Academy of Australia med henblik på at beskytte og sikre at den blev videregivet i sin oprindelige form, som i dag er kendt under navnet "Bowtech" Bowen teknikken har allerede skabt forbløffende forbedringer ved mange former for fysiske skader eller andre former for fysiske problemer, gennem den særlige behandlingsform, der reaktivere kroppens egen energistrøm og genopretter ubalancerer. En ekstra sidegevinst ved Bowen behandlingen er en klar revitalisering af kroppen, der både afhjælper og modvirker fysiske stress symptomer.


Særligt omkring Bowtech og Piskesmæld

Jeg har arbejdet med klienter med piskesmæld og klienter med lettere hjernerystelse igenneme de sidste 15 år. Som med anden behandling gælder det også for Bowtech, at jo hurtigere der iværksættes et behandlingsforløb efter skaden/ulykken er sket, jo lettere er det for kroppen at rette op på skaderne.
Min erfaring er, at en kombination af Kranio Sakral Terapi og Bowtech giver en god effekt. For at din krop kan integrere Bowtech behandlingen er det vigitg, at den værste stress efter dit piskesmæld er i aftagende. Du heler mest optimalt ved at modtage Kranio Sakral Terapi først og dernæst at få 3-4 Bowtech behandlinger efterfølgende.

 

Gode råd efter en Bowtech behandling:

For at sikre dig det bedste udbytte af behandlingen, anbefales det, at du ikke i 3-4 dage inden en Bowtech behandling har modtaget andre behandlingsformer. Da din krop bliver stresset. Hvil gerne efter behandlingen, helst liggende, - mærk de ændringer, der sker, og giv dig selv ro.
Sid ikke ned mere end ½ time ad gangen, da energiflowet, der er sat i gang ved behandlingen, derved bremses.
Da behandlingen løsner spændinger, er det givtigt at drikke en del vand, for at få kroppen skyllet igennem. Gerne renset, beriget vand, der lettere optages i cellerne. Du kan komme til at opleve stemningsskift og følelse der blusser op.
Du kan forhåbentlig opleve, at det løsner op for spændinger og at din krop slapper af.

Bowtech Behandling

 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere m.h.t. din specifikke situation.

Pris: 650 kr. for ca. 50 min.

Prøv noget NYT: Tag din ven, veninde, mor eller kæreste med, og bliv behandlet samtidigt.

Pris for 2 på samme tid: 1.050 kr. Spar 250 kr

 

Bestil tid ONLINE NU på Frederiksberg