Velkommen til min gæstebog!

Uro og lægkramper væk

Siden jeg er startet i behandling hos Helle, har jeg ikke haft uro/lægkramper ved sengetid, som jeg ellers har været generet af i mange år. Min kroniske hovedpine og nakke/rygsmerter er mildnet markant, og mit smertestillende forbrug er yderligere faldet drastisk. Jeg er så glad for at kunne være mere "på" sammen med mine unger, når jeg nu ikke har så ondt længere.

Maria Hansen

Hovedpinen væk

Siden min første behandling hos Helle, har jeg for første gang i rigtig lang tid, ikke døjet med konstant hovedpine og ondt i nakke og skuldre. Jeg har nu været til behandling 4 gange, og må sige det er noget af det bedste jeg har gjort. Hun har virkelig hjulpet mig af med mine nakkeproblemer og min hovedpine.
Så tusind tak Helle
Cecilie Maribo Bech:

Prøvebehandling på Access Bars

Jeg fik igår prøvebehandling på BARS. Jeg følte mig allerede lettet da jeg forlod de dejlige lokaler. Da jeg vågnede imorges følte jeg mig endnu mere lettet- og glad helt indefra... Det er længe siden jeg har haft den følelse. Ikke nok med at Helle ved hjælp af BARS frigav fastlåst energi, jeg fik også uventet indsigt i baggrunden for mine adfærdsmønstre og føler mig nu bedre rustet til at skabe min egen lykke. Jeg skal helt sikkert have flere BARS-behandlinger. Tak Helle- bare fordi du er til.
Stine Vibholm

Efter knap et år med hjernerystelse

Efter et fald og massiv hjernerystelse, har jeg igennem et år forsøgt at finde tilbage til mit gamle jeg. Jeg startede meget påvirket af mit psykiske underskud og med stor sorg over min mistede frihed. Jeg har fået flere behandlinger som primært har været massage terapi, og senest Access Bars. Igennem samtale og behandlinger, mærkede jeg hurtigt gaven ved at fokusere mere på nuet end på fortiden og igennem varm og reflekterende dialog har Helle været med til at skabe accept og håb hos mig. Helle har en fantastisk evne til møde en lige hvor man er, og hendes rolige facon og varme person, er meget tillidsskabende og har været med til at støtte mig i min personlige rejse. Mine hovedpiner er mindsket, og mit overskud blevet større. Jeg har fået øjnene op for hvor stresset min krop har været og igennem kranio sakral behandlingerne har Helle hjulpet mig med at slappe af og give slip. Sidst da jeg var ved Helle, prøvede jeg Access bars. Det var en fantastisk oplevelse, hvor Helle rørte ved forskellige punkter i mit hoved. Enorm energigivende og fik på forunderlig vis, givet mig en kæmpe portion positiv energi med hjem. Jeg følte mig lettet og mærkede en opløftethed som jeg ikke har følt siden før ulykken. Jeg har efter mit møde med Helle fundet et håb for fremtiden... Ikke som det var, men med mere forståelse for mig selv og min krop/sjæl. Vh Heidi Cubbin

Stress ramt på vej tilbage til livet

Efter jeg gik ned med stress og stort set ikke kunne noget begyndte jeg at komme hos Helle 1-2 gange om ugen og jeg er nu på vej tilbage :) Jeg kunne allerede efter den første behandling mærke hvordan mit humør blev bedre og mit energi niveau steg i dagene efter, og i starten havde jeg brug for behandlinger regelmæssigt, men nu holder jeg det blot ved lige en gang imellem når jeg føler behov for det. Jeg føler mig både set, hørt og forstået hos Helle, hvilket ikke har været tilfældet hos andre behandlere. Jeg kan varmt anbefale Helle - hendes omsorgsfulde, kompetente, varme væsen er guld værd!

Lea (27 år)

Behandlinger efter en blodprop i hjernen for 4 år siden

Efter at have kæmpet med nedsat styrke i hele den ene side og hukommelses besvær i noge år - og lige synes jeg kunne bruge lidt hjælp til at få det sidste på plads - kom jeg hos Helle. Det tog kun en eller to behandlinger før et helt andet problem var fuldstændigt væk. Jeg havde stort set altid så kraftige menstruations-smerter at det krævede en sygedag om måneden, hvor jeg helst bare skulle ligge ned, for at holde det ud. Det forsvandt fuldstændigt. Det bedste for mig i selve behandlingen, er den tilstand, som indtræder. Som om hele kroppen endelig bliver forbundet. At der bliver en klar forbindelse fra hoved til fod. Så når skulderen bliver berørt, kan jeg mærke det i knæet, og hele kroppen vibrerer som en samlet organisme. Jeg vil (uden at vide om det passer) påstå at det nærmest ind imellem er ekstatisk. Jeg har kun været hos Helle 5 gange ind til videre, men planlægger mange gange endnu.

Line

 

Smerter og stivhed i nakken

For små 4 år siden søgte jeg behandling hos Helle Philip på grund af smerter og stivhed i nakken, som jeg havde været generet af i mange år og søgt mange forskellige behandlinger for. Efter få blide behandlinger med kranio sakral terapi fik jeg det markant bedre. Siden starten har jeg regelmæssigt fået behandling, og jeg er nu smertefri i min nakke. Jeg har også fået behandling med Bowtech for gamle, vedholdende smerter og bevægelsesindskrænkning i skuldrene. Senest har jeg benyttet mig af den infrarøde sauna, som giver en dybdegående blødgøring af musklerne som indledning til den videre behandling. Helles behandlinger er helhedsbehandlinger, og har for mig været forbedrende på hele min livssituation! Kan stærkt anbefales!

Jørna Jelver (78 år)

 

Vægttab

Kære Helle I en periode modtog jeg en kombination af Bowtech samt Kranio Sakral Terapi hos dig og jeg må fortælle dig at det bare har været en KÆMPE hjælp i forbindelse med den vægttabs procses jeg har været igang med. Dejligt at du har hjulpet mig igang så jeg har nemmere ved at finde ind til mig selv som så igen resulterer i at jeg har lettere ved at slippe de gamle vaner:-) Tusinde tak og vi ses forhåbentligt snart igen :-)

Danijela Grafisk Designer

Jeg var hos Helle 2-3 gange pga. smerter, stivhed og spændinger i lænden. Hver gang jeg havde været der kunne jeg mærke en betydelig bedring i dagene efter.

Cassandra Chrom

Efter en hjernerystelse

Jeg kom til Helle via min søster. Hun startede der pga en hjernerystelse hun havde pådraget sig. Jeg havde selv tidligere fået en hjernerystelse, men kendte ikke til nogen behandlingsform. Jeg startede hos Helle og det var så utrolig behageligt og trygt. Jeg har nu kommet der over en periode og det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Min krop og hoved virker så godt på behandlingerne.

Hanne


Trygge og rare omgivelser

Har efterhånden været til behandling hos Helle Philip flere gange for migræne mv. og går der fra hver gang med et kæmpe smil på smilebåndet. Det er professionelt og resultatgivende behandling hver gang. Ikke mindst er hun nærværende og har stort menneskeligt potentiale som behandler. Får hermed mine allerbedste anbefalinger.. Vh/Serdal Benli

Whiplash og totalt hovedpine !

Gennem et piskesmældscenter kom jeg i kontakt med Helle Philip. Jeg havde i 7 år lidt af helt forfærdelige ulidelige hovedpiner, der nogle gange varede flere uger i træk. Desuden fungerede min hjerne ret dårligt p.g.a hovedpine og ekstem træthed. Årsagen var en trafikulykke 7 år tidligere. Hovedpinerne havde varet i alle 7 år. Jeg havde prøvet kraniosakralterapi før hos andre behandlere i højest i et par måneder af gangen. De havde hjulpet, men ikke i lige så høj grad på hovedpinerne. Men jeg opdagede at Helle kunne noget helt særligt når det handlede om hovedpine. Da jeg kom hos Helle gik jeg i et forløb hvor jeg fik 3 behandlinger om måneden i 8 måneder. Særlig at gå i et længere forløb tror jeg også var afgørende for at få det bedre. Efter behandlingen i 8 måneder, det er nu 5 år siden, har jeg ikke haft de voldsomme migræne anfald. Højest almindelige hovedpiner. Jeg har stadigvæk brug for at få vedligeholdende behandlinger nogle gange om året. Særligt når jeg arbejder. Det er primært for spændinger i nakkeregionen og i forbindelse med stress. Og det er vigtigt at få behandlingerne inden jeg er gået alt for meget over mine grænser. Fra stortset intet at kunne kan jeg nu arbejde i flexjob og have et rigtig godt liv !!!!! TAK ! Jeg glæder mig til at komme igen !

Bettina Fürstenberg