StressRelease v. Helle Philip i Klinikken og på Præstøgaard

    
Kom og Ryst din krop, tal med din krop  - og hà det sjovt.

Durset er på 5 timer, hvor du bliver introduceret til forskellige vækrtøjer til at ændre din stresstilstand, slippe spændinger, gamle som nye - og det bedste af det hele oplee at din krop lever og fornemmelsen af energi der strømmer igennem dig.

Du vil lære at være i kontakt med din krop på en måde du aldrig har prøvet før.
Vi sanser så meget i løbet af en dag, i løbet af et liv, og vi har tendens til at lagre alt det vi har oplevet i kroppen.

Små og store chok, ting der er hændt vores nærmeste, lader vi os også påvirke af, og i stedet for at slippe det igen, så sidder det som størknet energi i kroppen, og forhindrer os i at mærke os selv og være tilstede i livet.

Traume Release Exercises

 

Du vil lære en serie bioenergetiske øvelser, der får din krop til at ryste. Det er en naturlig ting at "ryste" oplevelser af sig, men desværre får vi fra barnsben af undertrykt denne naturlige rysten.
Når vi ryster, "shaker" heler nervesystemet op, vi kommer tilstede i os selv, vi bliver nærværende og i kontakt med kroppen.

Igennem hele forløbet vil du yderligere lære, hvordan du kan kommunikere med din krop ved hjælp af værktøjer fra Access Consciousness.
Disse værktøjer er kun for dig der er nået til at NU skal der ske en forandring i dit liv!
Værktøjer der når du bruger dem, rent faktisk gør dig selv til din egen clairvoyant.
Vil du lære hvordan du er med din krop uden fordømmelser?
Vil du have det sjovt med din krop? Føle lethed og glæde?
Samtidig med at kroppen bevæger sig i de mest umulige fantastiske rystelser!

Det er sjovt at ryste, det kan være rystende - og giver kroppen betingelser for at afreagere, reagere færdigt på noget der en gang har været for overvældende for dig.

I løbet af disse tirsdage bliver du så bekendt med øvelserne at du kan gøre dem selv hjemme og kombineret med Access værktøjerne er du godt i gang med
-at sanse din krop på en ny måde,
-at vide hvad din krop og dig vil,
-at være med din krop på en måde der er fyldt med glæde og lethed samt
-at åbne op for at modtage endnu mere, hvad der er godt for dig og din krop!

Forløb:
Jeg har endnu ikke sat nogle nye datoer ofr næste forløb, du er velkommen til at kontakte for at høre

Tidligere deltagere skriver:

"Shake Your Body har været en helt anderledes oplevelse og behandlingsform, hvor man selv er meget aktiv og involveret, men på en afslappende og fin måde, hvor der både arbejdes med krp og sind samtidig. En slags meditation hvor kroppen er med.Hos Helle bliver der skabt et tillidsfuldt rum, hvor man kan være sig selv og tage de ting til/med sig, som kan bruges. Helle arbejder med flere forskellige behandlingsformer, men formår samtidig at give plads til forskellighed og en afslappet dialog mellem både og underviser og blandt eleverne. Personligt har jeg fået udvidet min horisont og fået en teknik og en håndfuld øvelser med hjem, jeg kan bruge på egen hånd" 
Hilsen Simon

"Det er dejlig afstressende at gå til TRE-ryste øvelses kursus. Når jeg kommer efter en lang arbejdsdag er jeg ofte tung og træt i hovedet og når jeg går er jeg afslappet i hele kroppen og tågen i hovedet er væk.Helle er god til at stille spørgsmål som åbner for nye muligheder, hvis man føler sig fastlåst både tankemæssigt men også fastlåst i muskler eller led. Helle er meget rolig og rummelig som facilitator."
Birgitte


"Det har været vildt at opleve, hvordan kroppen kan bevæge sig, ryste og lave vilde bevægelser uden kontrol fra hovedet.Jeg har haft stor glæde af Shake Your Body, da det har forløst en masse jeg har båret rundt på efter en periode med stress.Det at Helle bruger værktøjerne fra Access Consciousness undervejs har været super godt og bidraget til at ændre energien omkring ting som vrede, angst etc. Det har føltes som et bidrag til kroppen indeni og udenpå."
Mariah


Tilmelding til:
Helle Philip
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobil: 2621 0512

Sted: Touch of Feelings
Godthåbsvej 101A-3
2000 Frederiskberg