Præstøgaard - velvære, glæde og healing

Præstøgård er nu en realitet -jeg har købt en 4 længet gård på Præstø, og jeg overtager den 1. december 2015. I december vil det være muligt at bestille tider til behandlinger på gården.

Jeg vil fortsat være at finde i klinikken på Frederiksberg tirsdage, onsdage og torsdage. Jeg vil også fortsætte med at holde en masse kurser. Du kan holde dig orienteret ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev HER


Fra januar 2016 vil der være forskellige muligheder for dig at benytte dig af Præstøgaardens mange tilbud.

Udlejning

Har du brug for fred og ro i en periode på 14 dage eller længere tid, så har du mulighed for at leje dig ind på Præstøgaard. Når du lejer dig ind kan du frit benytte den infrarøde sauna, og have glæde af gårdens muligheder for fred og ro samt den dejlige natur.

Udlejning til afholdelse af kurser

Hvis du selv vil holde et kursus, kan du leje dig ind, og der vil være muligheder for overnatning til dine kursister. Ring og hør om hvordan Præstøgaard kan danne rammer om dit kursus.

 

Wellness Weekends

 

På Præstøgaard vil du have mulighed for at sammensætte dit egen Wellness Weekend. Hvis I er mindst 3, så afholder jeg gerne en super hyggelig weekend for jer. 

Kurset vil bestå af lette virksomme værktøjer til at ændre din situation, så du selv bliver godt klædt på til selv at heale dig og din situation op, når du er vel hjemme igen.

 

Behandlinger på Præstø:

Fra januar 2016 kan du få en behandling på Gaarden. Mandage, fredage og lørdage i de uger jeg ikke holder kurser.

Kik i kalenderen og se om der er en tid, der vil passe dig!

Se her i Kalenderen for den næste ledig tid