Præstøgaard - velvære, glæde og healing

Præstøgård er nu en realitet - jeg har købt en 4 længet gård på Præstø, og jeg overtog den 1. december 2015. Fremover vil det være muligt at bestille tider til behandlinger på gården.

Jeg vil fortsat være at finde i klinikken på Frederiksberg tirsdage, onsdage og enkelte lørdage.

Fred & Hvile Retreat

Har du brug for fred og ro i en periode på 14 dage eller længere tid, så har du mulighed for at leje et værelse på Præstøgaard. Når du lejer dig ind kan du benytte den infrarøde sauna med stor rabat og have glæde af gårdens muligheder for fred og ro samt den dejlige natur. LÆS MERE HER

Udlejning til afholdelse af dine egne kurser

Hvis du selv vil holde et kursus, kan du leje dig ind, og der vil være muligheder for overnatning til dine kursister. Ring og hør om hvordan Præstøgaard kan danne ramme om dit kursus.
Pris pr. person pr. nat i delt dobbelt værelse: 350 kr
Fuld forplejning: 300 kr. pr. døgn. pr. person

Wellness Weekends

På Præstøgaard vil du have mulighed for at sammensætte dit egen Wellness Weekend. Hvis I er mindst 3, så afholder jeg gerne en super hyggelig weekend for jer. 

Kurset vil bestå af lette virksomme værktøjer til at ændre din situation, så du selv bliver godt klædt på til selv at heale dig og din situation op, når du er vel hjemme igen.

I vil også få en Fælles behandling samt en individuel behandling. SE MERE HER

 

Rekreations ophold

Hvis du vil gøre noget dejligt for dig selv, eller er ved at blive stresset, måske vil du bare finde ny inspiration, så kunne et Rerkeations ophold på Præstøgaard.

Her er masser af varme, omsorg og overskud på Præstøgaard, til at du bliver taget kærligt imod, og får et ophold, der vil gavne din situation.

Du kan bestille dit ophold på Præstøgaard i dag!
I løbet af de 4, 8 eller 14 dage du vælger at være her, vil du få individuel vejledning og behandling i forhold til din helt specifikke situation. SE MERE HER


Behandlinger på Præstøgaard:

Nu kan du bestille en dejlig behandling på Gaarden. Mandage, torsdage, fredage og lørdage i de uger jeg ikke holder kurser.

Kik i kalenderen og se om der er en tid, der vil passe dig!

Se her i Kalenderen for den næste ledig tid

Kik ind på siden om Præstøgaard: www.Præstøgaard.dk