Tension and Trauma Release Exercises TRE

TRE er et program med 6 lette øvelser, der forløser dybe spændinger, stress og traumer, samt genetablerer den indre balance.

Vi er alle traumatiserede i en eller anden grad!

Det kan være af alvorlige oplevelser, som ulykker, barndomstraumer eller af stress, som desværre er mere og mere almindeligt at blive påvirket af.
Vi reagerer ved at nervesystemet bliver sensitivt og vores muskler spænder op. Vi er klar til "kamp eller flugt". Specielt psoas-musklen i hofte og lændeområdet hænger sammen med vores stress tilstand.
Når psoas-musklen er spændt op, er kroppen i et konstant alramberedskab.

 

TRE er en teknik, der bruger simple bevægelser til at frigøre stress og spændinger i kroppen, der er ophobet fra korte eller lanvarige stressende situationer eller traumatiske oplevelser.

Den første TRE session med mig indeholder flg.:

  • Samtale omkring din situation
  • Gennemgang af TRE øvelserne
  • Individuel tilpasning af øvelserne
  • Skriftligt materiale over TRE

 


En session koster 950 kr. ca. 90 min.

 

 Bestil tid ONLINE NU


 

TRE Bioenergetiske øvelser

TRE er et sæt øvelser, der hjælper til at frigøre dybe spændinger fra kroppen ved at fremkalde en selv-kontrolleret muskuløs rysteproces i kroppen.
Det unikke ved denne teknik er, at rystelserne stammer dybt inde fra kernen af selve psoas-muskulaturen. Disse blide rystelser giver genlyd langs røgsøjlen og slipper spændinger fra korsbenet til kraniet.

Øvelserne er en simpel form for at strække sig og bruges til forsigtigt at udløse denne frivillige sitren af musklerne.
Når teknikken er lært, kan den være et supplement til dine sædvanlige akitiviteter, på linie med at gå en tur eller dyrke yoga. Teknikken bliver hurtig og effektiv en metode til hurtig afslapning.

Til sidst, vil disse rystelser blive fremkaldt naturligt af sig selv for dermed at reducere stress og spændinger, der er akkumuleret i løbet af dagen.n består af forskellige teknikker til at udfri centralnervesystemet fra pres og blokeringer, der forhindrer dets optimale funktion.

Vi gør som dyrene!

Vidste du at dyr naturligt ryster livstruende oplevelser af sig, og lever tilsyneladende utraumatiserede videre?
TRE bliver brugt af tusindvis af mennesker over hele verden, som et effektivt redskab til at frigive kronisk traumatisk stress, fysiske spændinger og føelelsesmæssige traumer.
Det er hurtigt blevet en populær måde at slippe hverdagens stress, spændinger og angst på...

 


Som noget NYT!

Ved at stille spørgsmål til din krop under og efter øvelserne, vil du opnå en langt større indsigt i, hvad din krop rent faktisk har brug for, og hvad din krop absolut ikke vil være med til. Det er langt mere end det andre kalder kropskontakt, det er samtale med kroppen. Din krop er så vidende om så mange ting, - da traumet er et fravær af vores bevidsthed i kroppen og med os selv, ved vi faktisk ikke hvad vores kroppe har brug for! Vil du opleve hvordan du kommer i snak med din krop? og dermed opleve en fantastisk glæde og lethed ved at være dig, og at have denne krop?

 

Her kan du bestille en TRE session med mig: JA Tak

 

Pris: 950 kr. 1½ time


"Vi undertrykker naturen" siger David Berceli i Psykologi bladet 2009
"Traume Releasing Exercises (TRE) er designet, så de faktisk gør det modsatte af, hvad kroppen gør i forbindelse med et traume, hvor især hoftens vigtigste bøjemuskel, psoas-musklen, trækker sig sammen. TRE øvelserne går ud på at trække musklerne sammen og spænde af - så kommer rystelserne, og så forløses traumerne."

Her kan du læse yderligere om David Berceli`s store arbejde med at udbrede TRE, og især har han brugt tid og energi på at aftraumatisere veteraner.

www.traumaprevention.com